Informatie over de onderzoeken

Informatie over de onderzoeken

Bij de op deze website omschreven onderzoeken worden (experimentele) vaccins of medicijnen onderzocht ter preventie van COVID-19, urineweginfectie of medicijnen die zieke mensen kunnen genezen.

In deze fase van het onderzoek wordt – bij gezonde of zieke vrijwilligers – de veiligheid, het optreden van bijwerkingen en de mate van bescherming van het experimentele vaccin, goedgekeurd vaccin of experimenteel medicijn vastgesteld.

Globaal gesproken kun je meedoen als je 5 jaar of ouder bent. Het maakt niet uit of je wel of geen corona hebt. Dat is afhankelijk van aan welk onderzoek je deelneemt. Deelname aan één van deze studies staat het ontvangen van een reeds goedgekeurd (COVID-19) vaccin in de toekomst niet in de weg.

Overzicht onderzoeken

Globaal gesproken kun je meedoen als je 5 jaar of ouder bent. Het maakt niet uit of je wel of geen corona hebt. Dat is afhankelijk van het onderzoek waar je aan deelneemt.

Sunrise-3

Deze medicijnstudie onderzoekt de effectiviteit en veiligheid van het medicijn Bemnifosbuvir bij hoog risicopatiënten met...

Voltooid

Valneva

In deze fase 2 / 3 Valneva studie wordt een enkele dosis kandidaat-boostervaccin VLA2001 onderzocht...

E.mbrace

In het E.mbrace onderzoek wordt een potentieel nieuw vaccin onderzocht, dat mogelijk bescherming biedt tegen...

We nemen altijd contact met je op

Het kan wegens grote interesse een aantal dagen tot enkele weken duren voordat er contact met je wordt opgenomen. We nemen altijd contact met je op, hetzij via email dan wel telefonisch. Eventuele vragen kunt je alvast opschrijven en bij dat contact aan ons stellen. Hartelijk dank voor je geduld.