Informatie over de onderzoeken

Informatie over de onderzoeken

Bij de op deze website omschreven onderzoeken worden (experimentele) vaccins of medicijnen onderzocht ter preventie van COVID-19, urineweginfectie of medicijnen die zieke mensen kunnen genezen.

In deze fase van het onderzoek wordt – bij gezonde of zieke vrijwilligers – de veiligheid, het optreden van bijwerkingen en de mate van bescherming van het experimentele vaccin, goedgekeurd vaccin of experimenteel medicijn vastgesteld.

Globaal gesproken kun je meedoen als je 5 jaar of ouder bent. Het maakt niet uit of je wel of geen corona hebt. Dat is afhankelijk van aan welk onderzoek je deelneemt. Deelname aan één van deze studies staat het ontvangen van een reeds goedgekeurd (COVID-19) vaccin in de toekomst niet in de weg.

Overzicht onderzoeken

Globaal gesproken kun je meedoen als je 5 jaar of ouder bent. Het maakt niet uit of je wel of geen corona hebt. Dat is afhankelijk van het onderzoek waar je aan deelneemt.

Lymeziekte Onderzoek

U kunt zich hier vooraanmelden voor een wereldwijd onderzoek naar een vaccin ter voorkoming van...

Gesloten

EMPATHY

In dit onderzoek kijken we naar een onderzoeksmiddel om te zien of de verspreiding van...

Gesloten

HERALD

Inschrijving voor deze studie is gesloten vanwege het bereiken van het wereldwijd beoogd aantal deelnemers...

We nemen altijd contact met je op

Het kan wegens grote interesse een aantal dagen tot enkele weken duren voordat er contact met je wordt opgenomen. We nemen altijd contact met je op, hetzij via email dan wel telefonisch. Eventuele vragen kunt je alvast opschrijven en bij dat contact aan ons stellen. Hartelijk dank voor je geduld.